Despre mine

Fotografie Portret

Salutare! Sunt Jurj Vasile și sunt fotograf profesionist.

As putea incepe cu: am avut un vis… să devin fotograf profesionist. De când aveam 10 ani, dorința mea a fost să ajung în străinătate si să studiez domeniul fotografiei și al graficii publicitare.

Al doilea vis a fost să mă întorc în țară și să deschid un studio multimedia, pentru a putea oferi clienților servicii de calitate și colaborari de lunga durată.

Daca stilul și calitatea pe care o prezentam pe acest site te încântă, putem face din ideea ta un vis realizat! Nu ezita să ne contactezi!

Vom fi alături de tine, având experiență și cunoștințe tehnice – toate acestea te vor ajuta să economiseşti bani și să reuşeşti în planul propus, fie că este vorba despre nunta ta de vis sau chiar despre o campanie publicitară.

Fotografie

Sunt unele momente în viață care nu se vor repeta niciodată. De aceea este important să îți alegi un fotograf profesionist – pentru ca acele momente unice să nu fie pierdute.

Video

Abia așteptăm să ne aventurăm împreună în lumea cinematografică, realizând clipuri video ce îți vor surprinde plăcut clienții si te vor ajuta sa vinzi mai mult sau sa fii mai cunoscut.

GRAFICA

Fie ca este vorba de o simpla carte de vizita sau de catalogul complet al firmei tale, vom depune acelasi nivel de efort si aceeasi dedicare. Realizam grafica publicitara la 360° pentru orice material sau dispozitiv.

Decoratiune