Despre mine

Fotografie Portret

Salut

Aș putea începe cu: Am avut un vis

De când aveam 10 ani, dorința mea a fost să ajung în străinătate să studiez domeniul fotografiei și al graficii publicitare, urmând să mă întorc în țară și să deschid un studio multimedia, pentru a ofer clienților servicii de calitate și o colaborari de lunga durată. Vis împlinit!

Daca stilul și calitatea pe care o prezentam pe acest site te încântă, putem face din ideea ta un vis realizat! Nu ezita să ne contactezi!

Vom fi alături de tine, având experiență și cunoștințe tehnice – toate acestea te vor ajuta să economiseşti bani și să reuşeşti în planul propus, fie că este vorba despre nunta ta de vis sau o campanie publicitară.

Fotografie 

Sunt unele momente în viață care nu se vor repeta. De aceea este important să îți alegi un fotograf profesionist – pentru ca acele momente unice să nu fie pierdut.

Stilul Reportaj este acela care ne reprezintă cel mai bine. Fotograful din umbră care captează acele momente dulci și pline de farmec fără a le INVADA.

Profesionalismul nu este optional. Tot materialul pe care îl vei primi din partea noastra este prelucrat chiar de noi.

Vorbești cu noi, lucezi cu noi. Tot mai mult acest concept este pierdut. Alegându-ne nu vei avea surprize. La evenimentul tău nu se vor prezenta niște străini pe care nu i-ai văzut nici o data spunandu-ți că ei îți vor face toată treaba.

Fiecare fotografie este atent selecționată și editată la calitate maximă pentru a le putea folosi în viitor pentru orice întrebuințare (Printări Poze, Tablouri, Cataloage, Albume, Distribuire Digitală pe rețelele de socializare, etc).

Video

Abia așteptăm să ne aventurăm împreună în lumea cinematografică, realizând clipuri video ce îți vor SURPRINDE plăcut CLIENȚII și te vor ajuta să vinzi mai mult sau să fii mai cunoscut.

Împreună vom pune ideea pe hârtie ca apoi să pregătim materialele necesare și proiectarea fiecarei scene din videoclip.

Distanța dintre realizarea ideii și videoclipul final vor fi doar niște pași simpli de urmat.

Ne place să dedicăm tot timpul necesar fără a grăbi pașii în finalizarea unui proiect, deasemenea este esențial respectarea fiecărui pasaj și atenția la detalii.

Videoclipul final va fi pregătit în formatul necesar pentru o distribuire de calitate pe fiecare dispozitiv și plaformă, fie că este vorba de Sala Cinematografică sau Televiziune, fie că este vorba de Social Media sau propriul site.

Grafica

Imaginea ne face să deosebim o anumită persoană sau un anumit obiect. Brandul sau logo-ul reprezintă același lucrul, este IMAGINEA FIRMEI. 

Fiind un lucru de maximă importanță trebuie acordată atenția necesară pentru a realiza o imagine unică și capabilă să se deosebească de celelalte firme concurente și să poată parcurge etapele timpului fără să devină obsolent.

Ne palce mereu să pornim de la zero, fără nici un template, ci să oferim un produs custom după masură cu detaliile specifice, o identitate unică care să vă reprezinte cel mai bine oriunde s-ar găsi plasat sau printat.

Fie că este vorba de o simplă carte de vizită sau de catalogul complet al firmei tale, vom depune același nivel de efort și aceeași dedicare.

Realizăm grafică publicitară la 360° pentru orice material sau dispozitiv.

La final, putem spune: suntem o realitate profesională căruia îi place să își propună obiective ca apoi împreună cu clienții nostri să le putem realiza.

Mereu perseverând în dezvoltarea personală și în achiziționarea de echipamente profesionale, acestea fiind baza care ne va ajuta să descoperim viitorul acum.

Garantăm că unicele compromisuri vor fi acelea care asigură un standard înalt de calitate, îmbinându-se cu sustenabilitatea calitate/preț, pentru fiecare proiect.