Albume Premium

Iată noua colecție de albume Premium, Made in Italy, din care puteți alege și personaliza în totalitate cu cele mai alese materiale și artizanate. Metal; Piele; SimilPiele sau Piele Ecologică; Lemn; Material Textil… Hârtie Fotografică Mată sau lucioasă; Metalizată; Cu chenar cartonat tăiat la 45°; HD FineART.

Graphistudio este design, cercetare și sinteză între inovație și tradiție.

Identitate

Cu un stil profund italian, dar întotdeauna orientat către întreaga lume, Graphistudio a reușit să impună noi tendințe internaționale care inspiră zeci de mii de fotografi.

Inovatie

Datorită inovațiilor continue, compania a reușit să se ofere ca prima solutie pe piața fotografiilor de nuntă. Graphistudio a fost primul în Italia și în toată lumea care a introdus tehnologia de imprimare digitală pe piața fotografiilor de nuntă.

Leadership

Ceea ce o distinge de concurenții săi și o situează întotdeauna pe primul loc în clasamentul pieței sale este atenția la detalii, stilul inconfundabil care combină o tendință marcată către inovație, acel sentiment al gustului și calitatea impecabilă a Made in Italy.

Unul dintre punctele forte ale Graphistudio constă tocmai în calitatea și angajamentul personalului, format din peste 200 de persoane cu o vârstă medie de 28 de ani, dintre care 63% sunt femei.

Stil

Graphistudio este eleganță, autentic și neconvențional. Un stil care exprimă forme noi, impunându-se ca un clasicism modern bazat pe abilități manuale și creativitate. Identitatea puternică a mărcii Graphistudio se dezvoltă în timp, rămânând ancorată la rădăcinile sale. Un stil inconfundabil care, de-a lungul timpului, combină o tendință marcată către inovație cu amprenta italiană a originilor sale. Caracteristici care constituie esența sa cea mai profundă.

Made in Italy

Cei care iubesc Made in Italy caută stil, eleganță, atenție la detalii: aceasta este ideea de calitate la care se referă Graphistudio atunci când își proiectează Albumele. Albumele Graphistudio sunt cunoscute la nivel mondial ca fiind unul dintre cele mai de succes exemple ale Made in Italy, caracterizate prin atenție minuțioasă la materiale, cercetare și experimentare, precum și pentru acuratețea detaliilor.

next gallery